Avdelingskontor Tromsø

Post- og besøksadresse: Strandveien 106, 9006 Tromsø

Ansatte

Merethe Forså Michelsen

Fagkonsulent

(+47) 922 93 550
 Send e-post

Om Merethe Forså Michelsen

Merethe er utdannet sosionom og har bred erfaring med fosterhjemsarbeid. Hun har arbeidet 8 år i kommunalt barnevern og har deretter hatt ulike stillinger i Bufetat, herunder som rådgiver i Fosterhjemstjenesten i Tromsø, veileder for statlige familiehjem samt som rådgiver ved Inntak Tromsø. Hun har også erfaring fra psykiatrien. Merethe er PRIDE-leder og tar for tiden videreutdanning i kognitiv atferdsterapi.

Ruth Stenersen

Fagkonsulent

(+47) 469 50 923
Send e-post

Om Ruth Stenersen

Ruth er utdannet sosionom og har arbeidet med barnevern i ulike roller siden 1994; Fostermor og beredskapshjem, Hjemmekonsulent i Tromsø kommune, Politisk rådgiver i Barne- og familiedepartementet, Miljøterapeut i Aleris Ungplan og Spesialkonsulent ved Troms Ungdomssenter.

Ruth har også hatt styreverv i BUT- Troms, Barnevernutvalg i Tromsø kommune og hun har vært leder av Troms Barnevernsamband. Ruth har videreutdanning om vold og traumer og bedriftsøkonomi. Ruth er Pride-leder, ART- leder og familiekoordinator for familieråd. Har gjennomført COS, Circle Of Security, sertifisering våren 2013.

Her finner du oss