Ledig stilling: Erfaren og raus daglig leder søkes – BESATT

Arbeidsgiver: Stiftelsen Fyrlykta
Stillingstittel: Daglig leder
Frist: 31.05.2018
Varighet: Fast stilling

I Fyrlykta er vi en gjeng med engasjerte, profesjonelle og stort sett positive mennesker, som akkurat nå ser etter en ny sjef. En som kan lede oss på rett vei i alt det spennende vi skal ta fatt på framover. En som med stø kurs, pågangsmot og engasjement vil være med å lede Fyrlykta dit vi fortjener og ønsker å være. Dette er jobben for deg som har lyst å bidra til utvikling og nytenking. Som både vil anerkjenne hele historien som har tatt oss dit vi er i dag, samtidig som du vil dra oss framover.

Vi i Fyrlykta skal være der med deg og gjøre det vi kan aller best og jobbe for det vi tror på! I Fyrlykta gjør hver og en av oss en signifikant forskjell for mange av de barna som trenger det aller mest. Og vi gjør det sammen. Gjennom Fyrlykta-metoden. 

Vi er en glad gjeng som er spredt rundt om i Norges land, med alle våre små særegenheter og personligheter. Vi har den gode relasjonen og trygghet for den enkelte i førersetet. Vi er tilgjengelig når noen trenger oss og vi har respekt for mennesket. Vi verdsetter åpenhet og ærlighet, og vi gjør det hele forankret i et høyt, faglig nivå. 

Som daglig leder er du ansvarlig for alle områder vedrørende den daglige driften av Stiftelsen Fyrlykta Norge. Du rapporterer til og har løpende kontakt med stiftelsens engasjerte styre. Du vil være ansvarlig for økonomi, innkjøp og avtaler. Videre vil du være ansvarlig for forretningsutvikling og nysatsninger, samt å utvide eksisterende tjenester. Du vil i tillegg være stiftelsens øverste, faglige leder og ansvarlig for at det daglige arbeidet skjer i tråd med til enhver tid gjeldende lover, regler og etiske retningslinjer.

Vår nye leder må ha solid erfaring fra barnevernsarbeid og ledelse, samt relevant høyere utdannelse. Du må ha god kunnskap og forståelse for hvordan bransjen og barnevernsfeltet fungerer, samt hvilke utfordringer både vi og våre samarbeidspartnere står i og vil møte på i fremtiden. Vi trenger at du er naturlig motiverende, og at du er genuint opptatt av å veilede og legge til rette for at de du er leder for fortsetter å være gode i jobben sin. Kanskje også gjøre oss enda litt bedre. 

Du må være god på kontroll og struktur, ha økonomisk forståelse og gode referanser fra tidligere arbeidsforhold. Har du i tillegg erfaring med fjernledelse vil det telle positivt. 

Hva kan vi tilby deg? Konkurransedyktige betingelser og masser av spennende utfordringer å ta tak i! God helse- og gruppelivsforsikring. Et godt kollegialt miljø med høy grad av faglig kompetanse. God «takhøyde» for konstruktive diskusjoner og mange engasjerte medarbeidere som virkelig ser fram til å få deg med på laget!

Kontorsted er Fyrlykta sitt trivelige hovedkontor i Fredrikstad. Noe reisevirksomhet må påregnes da Fyrlykta har avdelingskontor spredt fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. For den rette kandidaten vil vi kunne tilrettelegge for pendling.

Må beherske engelsk språk godt, både skriftlig og muntlig.

Er det deg vi ser etter? Blir du nysgjerrig og lurer på om dette kanskje kan være en god match med hva du ønsker? Send inn CV og søknad til soknad@fyrlykta.no. Marker din søknad med «Søknad daglig leder» i emnefeltet. 

For spørsmål om stillingen; ta kontakt med nåværende daglig leder Irene Ivin på tlf 901 88 177 eller styreleder Hugo Matre på tlf. 400 16 000.