FAGLIG LEDER MED PERSONALANSVAR – STILLINGEN ER BESATT

Fyrlykta er en ideell stiftelse som leverer tjenester innenfor barnevernsfeltet. Vi samarbeider tett med Bufetat, barnevernstjenesten i kommunene, barn, ungdom og familier. Vi setter barns behov i sentrum, og jobber for at barn og ungdom får trygge hjem og gode rammer for oppvekst og utvikling.

Nå søker vi en faglig leder med regionlederansvar for kontoret vårt i Fredrikstad.

Fyrlykta legger stor vekt på at vår virksomhet skal være forankret i et solid og oppdatert kunnskapsgrunnlag. Vi rekrutterer faglig kompetent personell og tilrettelegger for løpende faglig utvikling. Vi har gode veiledningsordninger for familiene og er alltid tilstede for å gi bistand når det trengs. Som faglig leder vil du ha et viktig ansvar for å sikre løpende faglig utvikling i virksomheten.

Fyrlykta består av engasjerte, profesjonelle og positive mennesker. Vi tilbyr fleksibilitet, teamarbeid og spennende faglige utfordringer. Vi er lokalisert i hele Norge, så noe reisevirksomhet må påregnes for å holde kontakt med hele organisasjonen. Dette er jobben for deg som liker å bidra til nytenkning og dele din kunnskap med kollegaer og samarbeidspartnere.

Om stillingen: Som faglig leder i Fyrlykta vil du få en sentral posisjon i stiftelsen. Du må være fleksibel og ha tilstrekkelig trygghet og erfaringsgrunnlag til å kunne bidra med faglig veiledning til personalgruppen. Faglig leder vil også ha ansvar for å behandle søknader fra oppdragsgivere  sammen med regionlederne rundt i landet. Stillingen er to-delt. Vi anslår en 50/50 deling mellom faglig leder for hele stiftelsen og funksjonen som regionleder for Fredrikstadkontoret. Det innebærer personalansvar for fagkonsulentene i Fredrikstad. Det vil være noe oppsøkende virksomhet for å presentere våre tjenester til potensielle samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner:

 • Minimum treårig relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå med videreutdanning. Ønske utdanning på masternivå, eller utdanning som psykolog. (utdanning samt relevant arbeidserfaring vil bli vurdert)
 • Solid erfaring fra barnevernsarbeid og erfaring med arbeid innenfor psykisk helse sektoren
 • God kjennskap til barnevernsfeltet
 • Ledererfaring og/ eller lederutdannelse
 • Veiledningskompetanse
 • God formidlingsevne, skriftlig og muntlig
 • Førerkort klasse B (krav).

For å trives i Fyrlykta må du;

 • Ha «bein i nesa» og en god porsjon selvstendighet
 • Være ydmyk, lyttende og endringsvillig
 • Bidra til en god faglig og kollegial hverdag sammen med oss andre
 • Være nysgjerrig og uredd
 • Være strukturert

Hva ellers kan vi tilby deg? Konkurransedyktige betingelser. God helse- og gruppelivsforsikring. Økonomisk støtte til å opprettholde god fysisk helse/trening samt et godt kollegialt miljø med høy grad av faglig kompetanse.

Arbeids- og kontorsted: Region Øst, kontorsted Fredrikstad.

Er det deg vi ser etter? Blir du nysgjerrig og lurer på om dette kanskje kan være en god match?
Send inn CV og søknad til Jørgen Fredheim: jorgen.fredheim@fyrlykta.no

Søknadsfrist: 20.01.2019

Vi gleder oss til å høre fra deg!