Familiedag i Fredrikstadmarka i strålende solskinn

Av Stiftelsen Fyrlykta

Lørdag 24.09 arrangerte region Øst en uformell familiedag med natursti og grilling for våre familiehjem og fosterbarn. Tilsammen med stort og smått var det 35 stykker som deltok på denne dagen. Alderen på barna var fra mindre barn til ungdom.

Dagen var lagt opp med natursti og grilling i fine omgivelser i Fredrikstadmarka. Vi var heldige med været som viste seg fram fra sin beste side denne høstdagen.

Familier og barn gikk sammen langs naturstien, og det var stor entusiasme fra alle parter om å løse oppgavene underveis.

Stemningen var upåklagelig, og alle barn klarte å gå hele løypa som gikk i naturskjønne omgivelser i ”eventyrskogen” som noen barn betegnet marka som.

Vel framme var det bål og grilling i en gapahuk. Det ble også premiering til alle som deltok på naturstien – dvs at alle fikk premiering for vel gjennomført løp.

Været var upåklagelig, sola skinte, latteren satt løst, pølsene smakte godt, brusen var etterlengtet – både voksne og barn koste seg og hadde en fin dag i skogen.

Tilbakemeldingene fra familiene som deltok var at dette må gjentas og gjøres til fast tradisjon på høsten. Dette ønsker selvfølgelig vi i region øst å ta på alvor – og ser fram til neste familiedag hvor barn og voksne møtes i uformelle, hyggelige rammer.

Takk til alle dere som bidro med godt humør og gjorde dette til en hyggelig dag!
Vi ser fram til neste familiedag!

Tusen takk til vår kjære kollega Kurte som var hovedarrangør og ledet an med planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av dagen. Og ikke minst – godt humør!
Hilsen oss i region øst