Sommeravslutning i Region vest, Bergen

Av Stiftelsen Fyrlykta

Tirsdag 7.juni inviterte vi alle våre Fyrlykta familier med barn til felles sommerfest med grilling, lek og bading på Kollavågen friluftsområde. Det var meldt strålende vær, men solen uteble. Men det er aldri så gale at det ikke er godt for noe, vi fikk hele område for oss selvJ

Det ble en hyggelig og uhøytidelig samling med til sammen 39 store og små glade mennesker i vakre omgivelser. Fyrlykta stilte med karbonader og pølser på grillen, med brød og salat til. Noen av barna badet til tross for at det ikke var veldig varmt, andre spilte ball og mange ble involvert i ”tikken”. Det ble også organisert leker for alle store og små, blant annet ”morell-spyttekonkuranse”, ”rokkering-lek”, ”alle mine barn kom hjem” med mer. De fleste voksne og barna var med og det var tydelig at barna frydet seg spesielt når de voksne deltok i leken, men vi kunne også se at de voksne synes dette var gøy;-)

Vi i Fyrlykta er utrolig stolte over å ha så mange flotte familier og det var fantastisk kjekt å samles på en slik måte i uformelle rammer hvor felles hygge og lek stod i fokus. Vi vil oppfordre alle våre familier til i sommer å ha stort fokus på lek og felles glede og ikke minst at vi voksne prøver å fryde oss mye sammen med barna våre, dette har en stor verdi! GOD SOMMER til dere alle!