Sommerhilsen ☀️

Av Jørgen Fredheim

Julimåned står for døren og noen er allerede i gang med sommerferie. Etter over 2 år med pandemi, etterfulgt av krig i Europa og forferdelige hendelser her hjemme i Norge nå i sommer, så trenger alle en pause. Ingen er uberørt, men tankene går først og fremst til de som er direkte berørt av hendelsene som preger oss alle.

I Fyrlykta har vi brukt tid på å forsterke tilbudet til sårbare barn og familier i samarbeid med det offentlige. Vi har tatt imot mange nye medarbeidere og vi jobber for å gi et godt tilbud til de som benytter tjenestene våre. I sommer har vi delt ukene oss imellom, så det alltid skal være noen på jobb i Fyrlykta. Vi er alltid tilgjengelige. 

I sommer vil vi oppfordre til å lage gode minner for store og små. Det kan være en telttur, fisketur, besøke noen i en annen by eller simpelthen en sykkeltur til stranda. Vi voksne vet at gode ferieminner betyr mye resten av livet og det viser seg at det er mye trygghet i tradisjoner. Ritualer er et grunnleggende behov i mennesker. Som voksen gir vi mye til barn om vi klarer tenke ut noe hyggelig vi kan gjennomføre hvert år.

På vegne av alle i Stiftelsen Fyrlykta ønsker jeg alle en riktig god sommer. 

Beste sommerhilsener fra 

Jørgen Fredheim 

Daglig leder Stiftelsen Fyrlykta

Den ideelle mulighet for barn og familier

© 2023  Stiftelsen Fyrlykta – Nettside levert av Fjellvann